+90 850 333 8870 info@micemudo.com
+90 850 333 8870 info@micemudo.com

Real Madrid & Galatasaray Maç Turu

0
Fiyat
Fiyat
İsim Soyisim*
E-Posta*
Telefon*
Mesajınız*
* Bu kutuyu işaretleyerek Kullanım Şartları ve Gizlilik Bildirimi'ni kabul etmiş sayılırsınız.
Lütfen bir sonraki adıma geçmeden önce tüm şartları ve koşulları kabul edin
Favorilere Kaydet

İstek listesine öğe eklemek bir hesap gereklidir.

1140
Tur Detayları

Tur programı hazırlanıyor.

Lütfen talep formunu doldurunuz.


Real Madrid (ESP) & Galatasaray (TUR)

Şampiyonlar Ligi Maç Turu


3* Otel İki Kişilik Odada Kişi Başı *** €

3* Otel Tek Kişilik Oda  ***

4* Otel İki Kişilik Odada Kişi Başı *** €

4* Otel Tek Kişilik Oda  ***

5* Otel İki Kişilik Odada Kişi Başı *** €

5* Otel Tek Kişilik Oda  ***


06/11/2019 Madrid

*Maç Bileti Satışımız Yoktur. Külüp Tarafından Satışa Sunulacaktır.

Uçuş Bilgileri

Konaklama Bilgileri

3* Hotel

4* Hotel

5* Hotel

Fiyata Dahil Olan Hizmetler ✔

  • Gidiş-Dönüş Uçak Bileti
  • Alan-Otel-Alan Transferi
  • 2 Gece Oda&Kahvaltı Konaklama
  • Panaromik Şehir Turu
  • Türkçe Lokal Rehberlik

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler ✘

  • Yurtdışı Çıkış Harcı 50 ₺
  • Seyahat Sigortası 15 €
  • Schengen Vizesi 130 €
  • Ekstra Turlar
  • Maç Bileti
  • Tüm Öğle ve Akşam Yemekleri
Ekstra Turlar

*****

Tur Programı

1.Günİstanbul - ***

2.Gün***

3.Gün*** - İstanbul

Fiyat Tablosu

Otel – Tarih


3* Oteller

✈️ *** Havayolları ✈️

 


İki Kişilik Odada Kişi Başı

*** €


Tek Kişilik Oda

*** €


Otel – Tarih


4* Oteller

✈️ *** Havayolları ✈️

 


İki Kişilik Odada Kişi Başı

*** €


Tek Kişilik Oda

*** €


Otel – Tarih


5* Oteller

✈️ *** Havayolları ✈️

 


İki Kişilik Odada Kişi Başı

*** €


Tek Kişilik Oda

*** €

Genel Şartlar
  • Grup katılım sayısının 20 kişiden az olması durumunda, Türkiye çıkışlı rehber verilmemektedir. Bu durumda misafirlerimiz Rusya’da Türkçe konuşan yerel rehber tarafından karşılanacaktır.
  • Ekstra turlar için yeterli katılım sayısı 20 kişidir. 20 kişiden az olması durumunda geziye göre ek ücret talep edilebilir.
  • Uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce hava limanında hazır bulunmanız gerekmektedir.
  • Otellere giriş saatleri 14:00 –15:00, çıkış saatleri 12:00 dır.
  • Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3.yatak ek yatak veya sofa bed olup standart yataklardan daha küçük olabilmektedir.
  • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile aynı oda da konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
  • Hava şartlarına ve mücbir sebeplere bağlı olarak uçuşlar gerçekleşmeyebilir bu durumdan acentemiz sorumlu değildir.
  • Yeşil Pasaportlu yolcuların izin kağıtlarını hazırlamaları gerekmektedir.
  • Vize almış olmanız o ülkeye kesin giriş yapabileceksiniz anlamına gelmez. Havalimanı polisleri gerekli yetkiye sahiplerdir.
  • Uçuşlar Charter ( Özel Sefer ) olduğu için uçuş saatlerinde değişiklik olabilir.
  • MICEMUDO TRAVEL hava yolu şirketi ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü‘ne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurt dışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Uçak tipi ve saatinin değişmesi mümkün olup, bu durum sözleşme anında bildirilmiş ve YOLCU SAAT DEĞİŞİKLİĞİ RİSKİNİ KABUL EDEREK turu satın almıştır.
  • MICEMUDO TRAVEL TÜRSAB A5887 Belge numarası ile kayıtlı acentedir. Kütahya Çizelgesine tabidir ve turlarda Paket Tur Sözleşmesi geçerlidir. Rezervasyon yapıldıktan sonra paket tur sözleşmesinde belirtilen mücbir sebepler haricinde iptal ve iade yapılamamaktadır.
Vize Bilgileri

T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ve “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan acente sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

 

T.C. vatandaşı olmayanlar seyahat etmek istedikleri ülke ve/veya ülkelere girişte vize ihtiyacı olup olmadığı bilgisi için ilgili konsolosluklara başvurmaları gerekmektedir.


Vize başvuruları, tur hareketinden 3 ay öncesinden itibaren yapılabilmektedir. Vize sürecinizin daha sağlıklı ilerleyebilmesi ve konsolosluklarda oluşabilecek dönemsel yoğunluklardan ve/veya uygulama farklılıklarından etkilenmemek adına vize başvurularının bir an önce tamamlanması tavsiye olunur.


T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye’den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

 

 

İSTANBUL İSPANYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER

 Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Giresun, İstanbul, Isparta, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Muğla, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Trabzon, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak.

 

ANKARA İSPANYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER

  Afyon, Adana, Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Mersin(İçel), Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Sivas, Tokat, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat.

 

İşverenler için Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Orijinal yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri

 

Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta hizmet dökümü ( yeni adı sigortalı isim listesi )
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi

 

Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi

 

Öğrenciler İçin Vize Başvurusu

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

 

Emekliler İçin Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi

 

 

Ayrıca…

  • Konsolosluk kesinlikle yeni çekilmiş , rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf istemektedir.
  • N.cüzdanı fotokopisi
  • En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.(37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
  • Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
  • Banka hesap cüzdanı f.kopisi son 6 aylık h.hareketini gösteren ve hesabında en az 4-5 bin lira bakiye olan hesap olmalıdır. Şirkete ait h.cüzdanı kabul edilmemektedir. Bankadan yazı kabul edilmemektedir.
  • Konsolosluklar, eksiksiz evrak teslimi yapılsa bile misafiri şahsen görmek isteyebilirler.Böyle bir durumda randevu bilginiz acentemiz tarafından size iletilecektir.
  • Pasaportların “gümrük ve döviz işlemleri” sayfalarına vize uygulanamaz.
  • Pasaportunuz yenilenmiş ve eski pasaportunuzda ilgili Konsolosluğa ait vize mevcut ise eski pasaportunuzu da belgeler ile birlikte vermeniz yararınıza olacaktır.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
  • İSPANYA KONSOLOSLUĞU BOŞ PASAPORTA ORJİNAL EVRAK İSTEMEKTEDİR.

 

 

Schengen ülkeleri için vize başvurusu yaparken 22 Eylül 2014 sonrası parmak izi vermemiş olan her misafir aracı kuruma şahsen gelerek parmak izi vermek zorundadır.

 

Ankara Elçiliği; Seyahat süresi 3 gün ile 6 gün arası 1 hafta geçerliliği olan seyahat sağlık poliçesi istemektedir