+90 850 333 8870 info@micemudo.com
+90 850 333 8870 info@micemudo.com

Paris Saint-Germain & Galatasaray Maç Turu

0
Fiyat
Fiyat
İsim Soyisim*
E-Posta*
Telefon*
Mesajınız*
* Bu kutuyu işaretleyerek Kullanım Şartları ve Gizlilik Bildirimi'ni kabul etmiş sayılırsınız.
Lütfen bir sonraki adıma geçmeden önce tüm şartları ve koşulları kabul edin
Favorilere Kaydet

İstek listesine öğe eklemek bir hesap gereklidir.

1077
Tur Detayları

Tur programı hazırlanıyor.

Lütfen talep formunu doldurunuz.


Paris Saint-Germain (FRA) & Galatasaray (TUR)

Şampiyonlar Ligi Maç Turu


3* Otel İki Kişilik Odada Kişi Başı *** €

3* Otel Tek Kişilik Oda  ***

4* Otel İki Kişilik Odada Kişi Başı *** €

4* Otel Tek Kişilik Oda  ***

5* Otel İki Kişilik Odada Kişi Başı *** €

5* Otel Tek Kişilik Oda  ***


11/12/2019 Paris

*Maç Bileti Satışımız Yoktur. Külüp Tarafından Satışa Sunulacaktır.

Uçuş Bilgileri

Konaklama Bilgileri

3* Hotel

4* Hotel

5* Hotel

Fiyata Dahil Olan Hizmetler ✔

  • Gidiş-Dönüş Uçak Bileti
  • Alan-Otel-Alan Transferi
  • 2 Gece Oda&Kahvaltı Konaklama
  • Panaromik Şehir Turu
  • Türkçe Lokal Rehberlik

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler ✘

  • Yurtdışı Çıkış Harcı 50 ₺
  • Seyahat Sigortası 15 €
  • Schengen Vizesi 130 €
  • Ekstra Turlar
  • Maç Bileti
  • Tüm Öğle ve Akşam Yemekleri
Ekstra Turlar

*****

Tur Programı

1.Günİstanbul - ***

2.Gün***

3.Gün*** - İstanbul

Fiyat Tablosu

Otel – Tarih


3* Oteller

✈️ *** Havayolları ✈️

 


İki Kişilik Odada Kişi Başı

*** €


Tek Kişilik Oda

*** €


Otel – Tarih


4* Oteller

✈️ *** Havayolları ✈️

 


İki Kişilik Odada Kişi Başı

*** €


Tek Kişilik Oda

*** €


Otel – Tarih


5* Oteller

✈️ *** Havayolları ✈️

 


İki Kişilik Odada Kişi Başı

*** €


Tek Kişilik Oda

*** €

Genel Şartlar
  • Grup katılım sayısının 20 kişiden az olması durumunda, Türkiye çıkışlı rehber verilmemektedir. Bu durumda misafirlerimiz Rusya’da Türkçe konuşan yerel rehber tarafından karşılanacaktır.
  • Ekstra turlar için yeterli katılım sayısı 20 kişidir. 20 kişiden az olması durumunda geziye göre ek ücret talep edilebilir.
  • Uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce hava limanında hazır bulunmanız gerekmektedir.
  • Otellere giriş saatleri 14:00 –15:00, çıkış saatleri 12:00 dır.
  • Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3.yatak ek yatak veya sofa bed olup standart yataklardan daha küçük olabilmektedir.
  • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile aynı oda da konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
  • Hava şartlarına ve mücbir sebeplere bağlı olarak uçuşlar gerçekleşmeyebilir bu durumdan acentemiz sorumlu değildir.
  • Yeşil Pasaportlu yolcuların izin kağıtlarını hazırlamaları gerekmektedir.
  • Vize almış olmanız o ülkeye kesin giriş yapabileceksiniz anlamına gelmez. Havalimanı polisleri gerekli yetkiye sahiplerdir.
  • Uçuşlar Charter ( Özel Sefer ) olduğu için uçuş saatlerinde değişiklik olabilir.
  • MICEMUDO TRAVEL hava yolu şirketi ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü‘ne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurt dışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Uçak tipi ve saatinin değişmesi mümkün olup, bu durum sözleşme anında bildirilmiş ve YOLCU SAAT DEĞİŞİKLİĞİ RİSKİNİ KABUL EDEREK turu satın almıştır.
  • MICEMUDO TRAVEL TÜRSAB A5887 Belge numarası ile kayıtlı acentedir. Kütahya Çizelgesine tabidir ve turlarda Paket Tur Sözleşmesi geçerlidir. Rezervasyon yapıldıktan sonra paket tur sözleşmesinde belirtilen mücbir sebepler haricinde iptal ve iade yapılamamaktadır.
Vize Bilgileri

T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ve “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan acente sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

 

T.C. vatandaşı olmayanlar seyahat etmek istedikleri ülke ve/veya ülkelere girişte vize ihtiyacı olup olmadığı bilgisi için ilgili konsolosluklara başvurmaları gerekmektedir.


Vize başvuruları, tur hareketinden 3 ay öncesinden itibaren yapılabilmektedir. Vize sürecinizin daha sağlıklı ilerleyebilmesi ve konsolosluklarda oluşabilecek dönemsel yoğunluklardan ve/veya uygulama farklılıklarından etkilenmemek adına vize başvurularının bir an önce tamamlanması tavsiye olunur.


T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye’den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

 

 

İSTANBUL İTALYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER

Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, Sinop, Samsun, Çorum, Amasya, Ordu, Tokat, Sivas, Giresun, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Bayburt, Rize, Erzurum, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır.

 

ANKARA İTALYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER

Ankara, Kütahya, Eskişehir, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir.

 

İZMİR İTALYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER

İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Afyon, Isparta, Burdur, Antalya, Konya,Karaman, Mersin, Aksaray, Niğde, Kayseri, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kilis, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Tunceli, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Muş, Batman, Ağrı, Bitlis, Van, Siirt, Şırnak, Hakkari.Balıkesir.

 

İşverenler için Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Son 3 aylık işletilmiş ve işlenme tarihi 5 günden eski olmaması kaydıyla Banka hesabı ıslak imzalı, kaşeli ve imza sirküleri veya orijinal banka hesap cüzdanı (fotokopi kabul edilmiyor)
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli orijinal faaliyet belgesi (Son 3 ay içerisinde alınmış)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Son tarihli vergi levhasının aslı (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Şirket imza sirküleri (imza sirkülerinin tarihi geçmemiş olacak ve çıkarılma tarihi ve geçerlilik süresi sirküde belirtilmesi gerekmektedir.)
  • Uluslararası sağlık sigortası

 

Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri (imza sirkülerinin tarihi geçmemiş olacak ve çıkarılma tarihi ve geçerlilik süresi sirküde belirtilmesi gerekmektedir.)
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli orijinal faaliyet belgesi (Son 3 ay içerisinde alınmış)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası – İngilizce hazırlanmalıdır. (İşe giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski, eski işe giriş bildirgesi ile beraber)
  • 4 aylık sigorta hizmet dökümü (yeni adı sigortalı isim listesi)
  • Son üç aylık bordro
  • Son 3 aylık işletilmiş ve işlenme tarihi 5 günden eski olmaması kaydıyla Banka hesabı ıslak imzalı, kaşeli ve imza sirküleri veya orijinal banka hesap cüzdanı (fotokopi kabul edilmiyor)
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi

 

Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi, Uluslararası sağlık sigortası
  • Son 3 aylık işletilmiş ve işlenme tarihi 5 günden eski olmaması kaydıyla Banka hesabı ıslak imzalı, kaşeli ve imza sirküleri veya orijinal banka hesap cüzdanı (fotokopi kabul edilmiyor)
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi

 

Öğrenciler İçin Vize Başvurusu

  • Okuldan yeni tarihli İngilizce orijinal öğrenci belgesi (Devlet okulları İngilizce belge veremedikleri için İngilizce’ye çevrilip Noter tasdikli olarak alınması gerekmektedir)
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname (Anne baba ile seyahat ediyor olsa bile muvafakatname-TÜRKÇE),
  • Uluslararası sağlık sigortası
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

 

Emekliler İçin Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Son 3 aylık işletilmiş ve işlenme tarihi 5 günden eski olmaması kaydıyla Banka hesabı ıslak imzalı, kaşeli ve imza sirküleri veya orijinal banka hesap cüzdanı (fotokopi kabul edilmiyor)

 

Ayrıca..


Tüm başvuru bölgeleri için genel bilgi;

  • Yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz 2 adet 35×40 ölçülerinde Biometrik + N.cüzdanı fotokopisi
  • Tur bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
  • Evli olan bayanların evlilik tarihinden itibaren eski kızlık soy ismi geçen pasaport ile vize başvurusu kabul edilmeyecek
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır. (37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
  • Banka hesap cüzdanı mutlaka son 3 aylık ve 5 günden eski olmaması kaydıyla hesap hareketini gösteren ve hesabında en az 6-7 bin lira bakiye olan hesap olmalıdır. Sadece Vadeli hesap yeterli değildir. (özellikle yeni açılmış hesap veya tek kalemde yatırılan 5,000,- TL konusudur. Bu şekilde hesaplara red verileceği bilgisi verilmiştir.)
  • İtalya vekaletname imzalı (hem Türkçe hem de İngilizce bölüm sadece imzalanması gerekmektedir.)
  • İstanbul’daki konsolosluk her kişiden “Nüfus Kayıt Örneği” istemektedir.
  • Konsolosluklar, eksiksiz evrak teslimi yapılsa bile misafiri şahsen görmek isteyebilirler. Böyle bir durumda randevu bilginiz acentemiz tarafından size iletilecektir.
  • Pasaportların “gümrük ve döviz işlemleri” sayfalarına vize uygulanamaz.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
  • Schengen ülkeleri için vize başvurusu yaparken 22 Eylül 2014 sonrası parmak izi vermemiş olan her misafir aracı kuruma şahsen gelerek parmak izi vermek zorundadır.

 

 

İzmir başvuruları için ek bilgi;

  • 18 yaş altı başvuru sahiplerinden anne ve baba ile gitse dahi muvaffakatname istenmektedir. Kişi anne ve babası ile gitmeyip başka biri ile gidiyorsa muvaffakatnamede kendisine eşlik edecek olan yetişkinin ismi yazmalıdır.
  • Başvuru sahibi başka biri ile gidiyorsa o kişiye ait;
  • beraber gittiklerine dair dilekçe,
    varsa vize fotokopisi,
    vize fotokopisi yok ise ve başvuracaksa: pasaport fotokopisi ve başvuracağına dair dilekçe,
    yeşil pasaportu var ise fotokopisi gerekmektedir.
  • İlk schengen vizesi alacak kişilerden mutlaka VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ gerekmektedir. Yani, vukuatlı nüfus kayıt örneğinde anne/baba/kardeşlerin dökümü olacaktır. Kişi evli ise; genç kızlık soyadı ile belgeyi almalıdır.

 

Ankara başvuruları için ek bilgi;

  • Ankara’daki elçiliklerin hepsi işyeri evrakları arasında “Oda Kayıt Belgesi” ve “Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği” istemektedir.
  • Ankara elçiliği; Seyahat süresi 3 gün ile 7 gün arasında ise; 10 günlük seyahat sağlık poliçesi istemektedir.

Ankara İtalya Konsolosluğu anne ya da babasından başka biriyle seyahat eden 18 yaş altı çocuklar için yanında seyahat edecek kişiden “noterden taahhütname” almasını istemektedir.