Tur Programı Hazırlanıyor…

Lokomotiv Moskova & Galatasaray

06/11/2018

23:00

 


Bilgilendirme

  • Uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce hava limanında hazır bulunmanız gerekmektedir.
  • Otellere giriş saatleri 14:00 –15:00, çıkış saatleri 12:00 dır.
  • Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3.yatak ek yatak veya sofa bed olup standart yataklardan daha küçük olabilmektedir.
  • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile aynı oda da konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
  • Hava şartlarına ve mücbir sebeplere bağlı olarak uçuşlar gerçekleşmeyebilir bu durumdan acentemiz sorumlu değildir.
  • Yeşil Pasaportlu yolcuların izin kağıtlarını hazırlamaları gerekmektedir.
  • Vize almış olmanız o ülkeye kesin giriş yapabileceksiniz anlamına gelmez. Havalimanı polisleri gerekli yetkiye sahiplerdir.
  • Uçuşlar  Charter ( Özel Sefer ) olduğu için uçuş saatlerinde değişiklik olabilir.
  • MICEMUDO TRAVEL hava yolu şirketi ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü‘ne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurt dışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Uçak tipi ve saatinin değişmesi mümkün olup, bu durum sözleşme anında bildirilmiş ve YOLCU SAAT DEĞİŞİKLİĞİ RİSKİNİ KABUL EDEREK turu satın almıştır.
  • MICEMUDO TRAVEL TÜRSAB A5887 Belge numarası ile kayıtlı acentedir. Kütahya Çizelgesine tabidir ve turlarda Paket Tur Sözleşmesi geçerlidir. Rezervasyon yapıldıktan sonra paket tur sözleşmesinde belirtilen mücbir sebepler haricinde iptal ve iade yapılamamaktadır.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Çalışan

□  PASAPORT 
Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son 3 yıl içerisindeki vizelerinize (Schengen ülkeleri, İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya, Kore, Japonya, Yeni Zelanda) ait fotokopiler gerekmektedir. Geçerliliği sona ermiş eski pasaportlar da başvuru sırasında ibraz edilmelidir.
Not: Evlilik, boşanma vb. durumlarda ad, soyad değişiklikleri sebebiyle güncel olmayan pasaportunuz ile başvurunuz kabul edilemeyecektir.
18 yaş üstü yabancı uyruklu başvuru sahiplerinin pasaportlarında mutlaka imza alanları dolu olmalıdır.

□  BAŞVURU FORMU 
Başvuru Formunda yer alan tüm alanlar eksiksiz doldurulmuş ve form başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır. Dikkat edilmesi gereken; başvuru formunun 3. ve 4. sayfaları mutlaka imzalanmalı ve başvuru tarihi unutulmamalıdır. Başvuru şahsen yapılmayacak ise başvuru sahibi tarafından ıslak imzalı vekalet formu ile vekaleti alan kişinin kimlik fotokopisi ibraz edilmesi zorunludur. (Online Başvuru Formu)   –  Gerekli Tüm Formlar

□  BİOMETRİK FOTOĞRAF  
Biometrik özelliklere uygun, rötuşsuz, fonu beyaz, 6 aydan eski olmayan, 35×45 mm ebatlarında ve  tüm yüzün net göründüğü 1 adet fotoğraf gereklidir.
Biometrik fotoğraf çekimi hizmetleri için iDATA ofislerinden destek alabilirsiniz.

□  SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI
En az 30.000 Euro teminatlı ve tüm Schengen ülkelerinde geçerli olmalıdır. Seyahat sağlık sigortası poliçesinin aslı ıslak kaşe ve imzalı fotokopisi ile ibraz edilmelidir. Seyahat sağlık sigortası her durumu kapsayacak şekilde olmalıdır. Sigorta poliçesinde yürürlüğe girmesi ve sona ermesi ile ilgili özellikle bir saat belirtilmediyse, genellikle öğlen saat 12 kabul edilir. Dolayısıyla sadece günün yarısı sigortalı olan bu günler için sigorta şartı yerine getirilmiş sayılmaz. Bir başka ifadeyle örneğin 8 ila 13 Mart tarihlerinde seyahat etmek istiyorsanız, en az 7 Mart´tan 14 Mart´a kadar geçerli bir seyahat sağlık sigortası ibraz etmeniz gerekmektedir.
Not 1 : AB/AET vatandaşlarının eşleri ve 21 yaş altındaki çocukları seyahat sağlık sigortası ibrazından muaftırlar. (Almanya vatandaşları hariç)

Not 2 : Transit vize (Almanya havaalanını schengen dışı bir ülke için geçiş amaçlı kullanacak ve havaalanında herhangi bir kapı geçişi yapmayacak kişiler) başvurusunda bulunacak başvuru sahiplerinin seyahat sağlık sigortası sunma zorunluluğu yoktur.

ARAÇ BİLGİLERİ

□  SEYAHAT REZERVASYONLARI
Uçuş veya tur organizasyonlarının rezervasyonları sunulmalı ve gidiş dönüş tarihleri ile seyahat detaylarını içerir olması gerekmektedir.

MESLEK VE GİDİŞ AMACINA GÖRE EVRAKLAR

□  KONAKLAMA BELGELERİ
Seyahat konaklama durumunuza ait belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir. Otel vb. rezervasyonlar sunulmalıdır. Rezervasyon bilgileri başvuru sahibinin adı ve soyadını içermeli ve tüm seyahat tarihini kapsayacak şekilde olmalıdır.

□  BANKA HESAP DÖKÜMÜ  
Son 3 aya ait şahsi banka hesap cüzdanı veya dökümü sunulmalıdır.

□  ÇALIŞMA & İZİN BELGESİ 
Şirketinizden temin edeceğiniz çalışma ve izin belgesi yaptığınız işe dair açıklama içermeli, seyahat tarih aralığı belirtilmiş olmalı, ıslak imza ve kaşeli olarak ibraz edilmelidir.

□  SGK HİZMET DÖKÜMÜ
SGK veya e-devlet internet sitesi üzerinden temin edebileceğiniz bu evrak detaylı olarak tüm sigorta geçmişinizi belirtmelidir.  Müracaatçı emekli ve halen çalışmakta ise SGK destek primi ödemelerini de ek olarak ibraz etmelidir.

□  SGK İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ
Şirketinizden temin edeceğiniz işe giriş bildirgenizin fotokopisi sunulmalıdır.

□  MAAŞ BORDROLARI
Son 3 aya ait kaşeli ve imzalı maaş bordroları ibraz edilmelidir.

□  İŞ SÖZLEŞMESİ
Sgk’lı çalışan değil iseniz çalıştığınız firma ile aranızdaki iş aktini kanıtlayan noter onaylı iş sözleşmenizi sunmalısınız.

□  EK GELİR BELGELERİ
Tapu, Araç ruhsatı, kira gelirleri, ek hesap dökümleri vb. diğer gelirler sunulmalıdır.


İşveren

□  PASAPORT 
Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son 3 yıl içerisindeki vizelerinize (Schengen ülkeleri, İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya, Kore, Japonya, Yeni Zelanda) ait fotokopiler gerekmektedir. Geçerliliği sona ermiş eski pasaportlar da başvuru sırasında ibraz edilmelidir.
Not: Evlilik, boşanma vb. durumlarda ad, soyad değişiklikleri sebebiyle güncel olmayan pasaportunuz ile başvurunuz kabul edilemeyecektir.
18 yaş üstü yabancı uyruklu başvuru sahiplerinin pasaportlarında mutlaka imza alanları dolu olmalıdır.

□  BAŞVURU FORMU 
Başvuru Formunda yer alan tüm alanlar eksiksiz doldurulmuş ve form başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır. Dikkat edilmesi gereken; başvuru formunun 3. ve 4. sayfaları mutlaka imzalanmalı ve başvuru tarihi unutulmamalıdır. Başvuru şahsen yapılmayacak ise başvuru sahibi tarafından ıslak imzalı vekalet formu ile vekaleti alan kişinin kimlik fotokopisi ibraz edilmesi zorunludur. (Online Başvuru Formu)   –  Gerekli Tüm Formlar

□  BİOMETRİK FOTOĞRAF  
Biometrik özelliklere uygun, rötuşsuz, fonu beyaz, 6 aydan eski olmayan, 35×45 mm ebatlarında ve  tüm yüzün net göründüğü 1 adet fotoğraf gereklidir.
Biometrik fotoğraf çekimi hizmetleri için iDATA ofislerinden destek alabilirsiniz.

□  SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI
En az 30.000 Euro teminatlı ve tüm Schengen ülkelerinde geçerli olmalıdır. Seyahat sağlık sigortası poliçesinin aslı ıslak kaşe ve imzalı fotokopisi ile ibraz edilmelidir. Seyahat sağlık sigortası her durumu kapsayacak şekilde olmalıdır. Sigorta poliçesinde yürürlüğe girmesi ve sona ermesi ile ilgili özellikle bir saat belirtilmediyse, genellikle öğlen saat 12 kabul edilir. Dolayısıyla sadece günün yarısı sigortalı olan bu günler için sigorta şartı yerine getirilmiş sayılmaz. Bir başka ifadeyle örneğin 8 ila 13 Mart tarihlerinde seyahat etmek istiyorsanız, en az 7 Mart´tan 14 Mart´a kadar geçerli bir seyahat sağlık sigortası ibraz etmeniz gerekmektedir.
Not 1 : AB/AET vatandaşlarının eşleri ve 21 yaş altındaki çocukları seyahat sağlık sigortası ibrazından muaftırlar. (Almanya vatandaşları hariç)

Not 2 : Transit vize (Almanya havaalanını schengen dışı bir ülke için geçiş amaçlı kullanacak ve havaalanında herhangi bir kapı geçişi yapmayacak kişiler) başvurusunda bulunacak başvuru sahiplerinin seyahat sağlık sigortası sunma zorunluluğu yoktur.

ARAÇ BİLGİLERİ

□  SEYAHAT REZERVASYONLARI
Uçuş veya tur organizasyonlarının rezervasyonları sunulmalı ve gidiş dönüş tarihleri ile seyahat detaylarını içerir olması gerekmektedir.

MESLEK VE GİDİŞ AMACINA GÖRE EVRAKLAR

□  KONAKLAMA BELGELERİ
Seyahat konaklama durumunuza ait belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir. Otel vb. rezervasyonlar sunulmalıdır. Rezervasyon bilgileri başvuru sahibinin adı ve soyadını içermeli ve tüm seyahat tarihini kapsayacak şekilde olmalıdır.

□  BANKA HESAP DÖKÜMÜ  
Son 3 aya ait şahsi – şirket banka hesap cüzdanı veya dökümü sunulmalıdır.

□  FAALİYET BELGESİ / TİCARET ODASI SİCİL KAYIT SURETİ
Şirketinizin faaliyetine göre kayıtlı bulunduğu odalardan temin edebileceğiniz faaliyet belgenizin fotokopisi 6 aydan eski olmayacak şekilde sunulmalıdır. (Evrakları Ankara Büyükelçiliği yetki alanı içerisinde bulunan başvuru sahiplerinden sadece Ticaret Odası Sicil Kayıt Sureti kabul edilmektedir.)

□  TİCARET SİCİL GAZETESİ 
Firma ünvanının ve başvuru sahibinin kurucu yada ortak olduğu bilgisi yer alan okunaklı ticari sicil gazetesi fotokopisi ibraz edilmelidir.

□  GÜNCEL VERGİ LEVHASI 
Son yıla ait güncel vergi levhası fotokopisi sunulmalıdır.

□  EK GELİR BELGELERİ
Tapu, Araç ruhsatı, kira gelirleri, ek hesap dökümleri vb. diğer gelirler sunulmalıdır.

Tur Yorumları

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Bırak